مشکل و آی تی(IT)

مشکلات یومیه مردم در حوزه آی تی (IT) و راهکارهای حل آن

مشکل و آی تی(IT)

مشکلات یومیه مردم در حوزه آی تی (IT) و راهکارهای حل آن

مشکلات یومیه مردم در شبکه های مجازی، کار با اینترنت و کار با گوشی و لب تاپ و به طور کلی در حوزه آی تی (IT) و راهکارهای حل آن و استفاده راحتر از این نوع ابزار در زندگی

  • ۰
  • ۰

اگر می‌خواهید در دنیایی که هر روز تکنولوژی‌های تازه‌ای عرضه می‌شود، باز هم یک خریدار مستحضر و با اطلاعات باشید، با ما به اتفاق باشید. tomsguide با کامل‌ترین راهنمای خرید تلویزیون در ایران در خدمت شماست! شما می‌توانید با مطالعه این راهنمای خرید با تمامی چیزهایی که در خرید یک تلویزیون هوشمند بیچارگی دارید، آشنا شوید. این راهنما شما را به یک کاربر با نزاکت و مستحضر به تکنولوژی‌های روز تلویزیون در جهان تبدیل می‌کند.

 

راهنمای خرید تلویزیون

 

راهنمای خرید تلویزیون


تلویزیون یکی از پراستفاده ترین لوازم خانه محسوب می شود و در روز مدت زمان زیادی از آن استفاده می کنیم. امروزه تقریباً در تمام منازل کمینه یک تلویزیون یافت می شود. از طرف دیگر تلویزیون جزء وسایلی است که معمولاً سالها و به طور همیشگی متعلق به استفاده می شود، بعد در هنگام خرید یک تلویزیون باید نهایت دقت خود را به پیشه ببریم تا انتخاب درستی داشته باشیم و مدتی بعد از خرید، از برگزیدن خویش پشیمان نشویم. با توجه به ترقی تکنولوژی و هستی برندهای گوناگون در بازار، برگزیدن تلویزیون مناسب کار سختی است. در این مطلب کوشش داریم شما را با تلویزیون های مترقی ی امروزین و تکنولوژی های به شغل رفته در آنها آشنا کنیم لغایت در هنگام خرید یک تلویزیون جدید بتوانید بهترین گزینش را داشته باشید.

اگر قصد خرید تلویزیون جدید دارید چه بسا پیش درآمد سَری به خیابان جمهوری بزنید و گونه ها تلویزیون های خوش رنگ و لعاب را پشت ویترین مغازه ها ببینید. اما به هیچ وجه نباید فریب نما جذاب و لغایت حدودی مصنوعی نمایشگرهای دمو را بخورید. تلویزیون های دمو که در ویترین مغازه ها تظاهر می کنند روشن ترین حالت و پرکار ترین تنظیمات شدنی را برای جذب مشتری دارند و فروشندگان هم با دست کاری تنظیمات همانند تنظیم نور و کنتراست و همچنین بازی با رنگ ها و در پایان توزیع فیلم ها و انیمیشن های باکیفیت، رنگارنگ و با گرافیک وزین کوشش در فریب مشتری دارند.

دومین موردی که باعث می شود انتخاب واقعیت نداشته باشید حرف های فروشندگان و اصطلاحاتی است که برای ترغیب شما به پیشه می برند. وقتی وارد یک فروشگاه می شوید با ازدحام از اصطلاحات، نام ها، تکنولوژی ها و خاصیت ها روبرو می شوید که فروشنده تحویل شما می دهد ولی آیا واقعاً این فناوری ها به شغل شما می آیند؟ آیا این خاصیت ها واقعاً به درد شما می خورند؟

امروزه برای اینکه بتوانید بهترین گزینش را با پروا به بودجه خود داشته باشید باید قبل از اقدام برای خرید و مراجعه به فروشگاه اطلاعات لازم را در مورد فرآورده مورد نظر به دست آورید و با چشمانی مفتوح و اطلاعات کامل در مورد فرآورده برای خرید اقدام کنید. همانطور که گفتیم نمی شود به تلویزیون های دمو اعتماد کرد و کیفیت تصویر این تلویزیون ها غیرواقعی است ولی اثناء مراجعه به فروشگاه بدون ترس و خجالت به سرنوشت تنظیمات در دمو تلویزیون مورد نظر خود بروید و تنظیمات آن را دست کاری کنید.

ابتدا حالت تصویر را روی استاندارد قرار دهید و تنظیمات ارتقای کیفیت تصویر و پردازش تصویر را خاموش و سپس مدام تنظیمات روشنایی، کنتراست و رنگ را تغییر دهید الی حالت طبیعی تصویر را به دست آورید. وانگهی به جای انیمیشن ها و فیلم های باکیفیت یک برنامه زنده تلویزیونی توزیع کنید. انجام این کارها باعث می شود لغایت شما کیفیت واقعی تلویزیونی که برگزیدن کرده اید را نگریستن کنید و در خرید مبتلا اشتباه نشوید.

امروزه با توجه به تکنولوژی های مختلف و تنوع بی شمار، خرید مناسبترین تلویزیون طبق نیازهای ما شغل بسیار سختی است. برای اینکه بتوانید از بین تمام برندها و محصولات بهترین گزینه ممکن را گزینش کنید احتیاج دارید لغایت اطلاعات کاملی در باره تلویزیون های امروزین کسب کنید. وقتی به منظور خرید تلویزیون به بازار می روید مشاهده می کنید که در هر تلویزیون فناوری های مختلفی به کار رفته است که هرکدام کارآیی خاص خویش را دارند، اما آیا شما واقعاً به این تکنولوژی ها و قابلیت ها بیچارگی دارید؟

شما باید اطلاعات کاملی از فناوری های مختلف به شغل رفته در تلویزیون ها داشته باشید الی بدانید کدام یک متعلق به ها برای شما کاربردی است و کدام یک اصلاً برای شما کاربرد ای ندارد تا خرج اضافی برای خاصیت هایی که برای شما کاربردی ندارند پرداخت نکنید. در این راهنمای خرید منظور داریم شما را با تکنولوژی های به شغل رفته در تلویزیون های امروزین آشنا کنیم و نکاتی را که اثناء خرید یک تلویزیون باید به آن ها توجه کنید بیان می کنیم.

 

 

اصول اولیه: کیفیت تصویر، انتخاب سایز، تکنولوژی صفحه نمایش


به طور کلی برای خرید یک تلویزیون نخست باید 3 ریشه-بن-بیخ بنیادین را رعایت کنید:

 

 

راهنمای خرید تلویزیون

 

1- کیفیت تصویر یک تلویزیون را نمی تاب با مشخصات روی کاغذ تعیین کرد


وقتی منظور خرید یک تلویزیون دارید و برای آشنایی با تلویزیون ها نگاهی به کاتالوگ آن ها می اندازید با انبوهی از عبارات و اسامی تکنولوژی های به شغل رفته در تلویزیون تصادف می کنید که قصد اصلی آن ها مبهوت کردن شماست. این پیشه را سازندگان برای ترغیب شما به خرید تلویزیون های گران قیمت سپریدن می دهند. به همین علت پیشنهاد می کنیم که به هیچگونه ابله این کاتالوگ ها را نخورید و از خریدهای احساسی پرهیز کنید. البته مشخصات ذکر شده در این کاتالوگ ها چندان هم بی ارزش نیستند. برای مثال وزن دستگاه و پورت های ورودی و خروجی از اهمیت زیادی برخوردارند و بی گمان به آن ها توجه کنید ولی در کل این کاتالوگ ها دربرگیرنده اطلاعات بی ارزشی هستند و در بعضی موارد هم شدنی است مقادیر نوشته شده در کاتالوگ غیرواقعی باشد.

یکی از مواردی که اثناء خرید از جانب فروشنده باره تاکید پیمان می گیرد و همین طور در کاتالوگ فرآورده با فونت درشت به آن اشاره می شود کنتراست و نرخ نوسازی فرآورده است که مبحثی پیچیده و مبهم است. به انگیزه همین پیچیدگی است که سازندگان با دروغی فریبنده در این باره قصد دارند خریدارن را به سمت تلویزیون های گرانتر بکشانند. در کارهای معمولی نرخ نوسازی هیچ تاثیر و کاربردی برای شما ندارد و فقط قیمت تلویزیون را زیاد می کند. اکثر اعدادی که برای CMR, TruMotion, Motion Flow و SPS بیان می شود غیر واقعی هستند و وانگهی عددی که برای زاویه رویت LCD و LED-Backlit LCD آورده می شود تباه است.

یکی از کذب های ابهت که اثناء خرید تلویزیون می شنویم این است که تلویزیون های LED کیفیت تصویر بهتری نسبت به تلویزیون های LCD دارند این درحالی است که LED یک تکنولوژی متفاوت با LCD نیست و در ریشه-بن-بیخ LED نوعی از LCD به احصاییه می آید که در پیوسته اغلب در این مورد توضیح می دهیم. این مورد مثل دروغی است که هنگام خرید یک کابل HDMI می شنوید. در حال آماده اگر بخواهید یک کابل HDMI شش فوتی خریداری کنید با بها هایی از 3.5 دلار لغایت 700 دلار! روبرو می شوید و تولیدکنندگان و فروشندگان برای توجیه کالاهای گرانتر به دروغ می گویند که کابلهای گرانتر کیفیت تصویر بهتری دارند در حالی که کابل های HDMI هیچ تفاوتی در کیفیت تصویری که ارائه می دهند ندارند.

 

 

2- هرچه ارشد بهتر؟


اگر قصد خرید تلویزیون دارید اولین موردی که باید به آن پروا کنید اندازه صفحه نمایش تلویزیون است. به طور کلی اگر تلویزیون را برای اتاق خواب می خواهید بهتر است اندازه آن حداقل 32 اینچ باشد و اگر برای پذیرایی خانه می خواهید کمینه 50 اینچ باشد البته اگر تلویزیون را برای یک محیط کمابیش بزرگ می خواهید به شما پیشنهاد می نماییم از تلویزیون های 60 اینچ به بالا بهره‌گیری کنید. ولی باید پروا کرد که تمام این اعداد و ارقام می تواند با پروا به شرایط و مفهوم نسبی حقیر و بزرگی، متفاوت باشد.

در باره اندازه تلویزیون یک قانون کلی وجود دارد و آن این است که «هرچه بزرگتر بهتر». آیا این قانون در همه موارد صادق است؟

در درستی اندازه تلویزیون از امکانات و خاصیت هایی مشابه هوشمند بودن، سه بعدی بودن و نرخ نوسازی بالاتر مهمتر است. رهنمود می نماییم بزرگترین تلویزیونی که با بودجه خویش می توانید بخرید را تهیه کنید. احد از مواردی که خریداران تلویزیون پس از مدتی از آن نادم می شوند این است که چرا تلویزیون بزرگتری نخریده اند. البته اندازه ی تلویزیون به فضای محیطی که قرار است در آن پیمان گیرد ارتباط دارد. در حال حاضر تلویزیون های LCD و LED در سایزهای 26 الی بیش از 100 اینچ و تلویزیون های پلاسما هم از سایز 42 لغایت 150 اینچ در بازار موجودند. بطور کلی می نا گفت هر چه اندازه تلویزیون بزرگتر باشد کیفیت تصویر و بها تلویزیون افزایش می یابد اما باید توجه داشته باشید که اندازه ی تلویزیون باید با فضایی که تلویزیون در آن قرار دارد متناسب باشد.

 

 

3- پلاسما را فراموش نکنید


امروزه دیگر کمتر به تلویزیون های پلاسما اهمیت داده می شود و پلاسماها به تدریج به قسمت تلویزیون های لامپی دچار می شوند. بی گمان تعجب کردید که چرا می گوییم «پلاسما را فراموش نکنید»، اما باید بدانید که تلویزیون های پلاسما با قیمتی مناسبتر کیفیتی در حتماً تلویزیون های LCD و LED دارند. درواقع تلویزیون های LED همان تلویزیون های LCD هستند با این تفاوت که نور پس مقوله شان بدست دیودهای نوری (LED) فرآوری می شود.

زمانی که برای نخستین بار کیفیت HD معرفی شد، پلاسما بهترین فناوری صفحه تخت برای تماشای فیلم ها و مسابقات ورزشی بود. نظر به اینکه روشن و خاموش شدن پیکسل ها در تلویزیون های پلاسما تندتر از تلویزیون های LED و LCD صورت می گیرد، این تلویزیون های صحنه های سریع را روانتر و بهتر نمایش می دهند.

 

 

تکنولوژی های صفحه نمایش تلویزیون


یکی از مواردی که اثناء خرید تلویزیون باید به آن توجه کرد فناوری به پیشه رفته در صفحه نمایش تلویزیون است. هرکدام از این تکنولوژی ها خاصیت های خاص خود را دارند و با پروا به این خاصیت ها و نیازهای خویش باید یگانه از این فناوری ها را گزینش کنید. در دو دهه پسین از تکنولوژی های CRT، پروجکشن، پلاسما، LED، LCD و OLED در ساخت تلویزیون ها استفاده می شد ولی امروزه تنها از فناوری های پلاسما، LED، LCD و OLED در ساخت تلویزیون ها کاربرد می شود و CRT و پروجکشن به تاریخ پیوسته اند. رقابت اصلی در این مقوله با توجه به بها بالای OLED اغلب بین پلاسما، LCD و LED است. البته پلاسماهای معاصر باتوجه به بها مناسبتر و تفاوت محدود با LCD در حال از ردیف بیرون کردن LCD هستند. در پیوسته شما را با گونه ها فناوری هایی که امروزه از آن ها در ساخت تلویزیون ها بهره‌گیری می شود آشنا می کنیم.

 

 

پلاسما


اگر منظور خرید یک تلویزیون کمابیش بزرگ را دارید و می خواهید در کناره قیمت مناسب، کیفیت تصویر فوقانی هم داشته باشد تلویزیون های پلاسما بهترین انتخاب برای شماست. صفحه نمایش های پلاسما کیفیت تصویر و کنتراست بالایی دارند و تصاویر زیبایی را خلق می کنند. علاوه بر این صفحه نمایش های پلاسما زاویه رویت بالایی دارند. اما تلویزیون های پلاسما شفافیت اقلیت نسبت به تلویزیون های LCD و LED دارند.

 

 

 تکنولوژی‌های صفحه نمایش: (LCD (Liquid-Crystal Display


LCD یا Liquid Crystal Display یک نمایشگر نوری است که براساس ویژگی ها نوری کریستال مایع در ولتاژهای گوناگون ساخته شده است. کریستال مایع حالتی از ماده با ویژگی ها دوگانه جامد و مایع است که بین صفحات شیشه ای پلاریزه شده قرار می گیرد و روشنایی را با پروا به ولتاژی که به آن وارد می شود از خود عبور می دهد. کریستال مایع به شغل رفته در صفحات LCD سمی است و در صورت تماس دست با کریستال مایع درون LCD شکسته باید سریعاً دست ها را با آب و صابون شست. روشنایی باره نیاز صفحات LCD توسط یک لامپ فلوئورسنت تامین می شود.

 

 

TFT


TFT مخفف Thin Film Transistor است و تکنولوژی به شغل رفته در LCD ها برای نمایش عکس ها با کیفیت بالا است. این تکنولوژی امروزه تقریباً در تمام LCD ها اعم از: تلویزیون ها، مانیتورها، لپ تاپ ها، موبایل ها، تبلت ها، کنسول های بازی و محصولات گوناگون سایر باره استفاده قرار می گیرد. این تکنولوژی شیوه ارسال تصویر و آدرس دهی برای نمایش تصاویر روی LCD را درمان می بخشد و به این ترتیب کیفیت عکس ها را تا حدودی افزایش می دهد.

 

 

پیکسل سوخته


پیکسل سوخته یا Dead Pixel اصطلاح تودگانه پدیده پیکسل های معیوب یا Defective Pixels است. پیکسل سوخته یعنی پیکسل هایی که ترانزیستور آن ها سوخته است و همواره رنگ ثابتی را نمایش می دهند و تغییر رنگ نمی دهند. البته در تلویزیون هایی که تراکم پیکسلی فوقانی دارند این سوژه چندان به چشم نمی آید ولی اگر مقدار پیکسل های سوخته بسیار شود می تواند غمگین کننده باشد و وانگهی بر کیفیت تویزیون تاثیر منفی بگذارد. مرکز استاندارد جهانی ISO استانداردی با عنوان ISO 13406-2 را برای میزان پیکسل های معیوب قابل قبول در نمایشگر های LCD گردآوری کرده است لغایت به عنوان مرجعی برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باشد. طبق این استاندارد 3 گونه پیکسل معیوب برای نمایشگرهای LCD در عقیده گرفته شده است.

نظرات (۱)

  • بانه کالا
  • راهنمای خرید خوبی بود من از بانه کالا تلویزیون منزل خودم خریدم

    https://banekala.net/

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی